2021 – 2022 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Yayınlanma Tarihi: 08-06-2022

Mezunlarımızı büyük bir coşku ve heyecanla yeni yaşamlarına uğurladık! Dokuz Eylül Üniversitesi ailesinin değerli bir ferdi olarak bütün mezunlarımıza başarı ve mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz.

2021-2022 öğretim yılı mezunlarımız ile gerçekleştirdiğimiz mezuniyet törenimizde bizlere ve öğrencilerimize desteğini esirgemeyen Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet HOTAR’a, törenimize katılarak bizleri onurlandıran Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Mehmet Ali ÖZCAN‘a, katılımlarıyla hepimizin sevincine ortak olan mezunlarımızın değerli ailelerine, değerli akademik ve idari personelimize, sergiledikleri performanslarla törenimize renk katan Eğitim Fakültemizin değerli öğrencilerine ve törenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.