3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın teşrifleriyle ‘Artıbiz’liler Akranlarıyla Öğreniyor ve Üretiyor’ etkinliği gerçekleştirildi.

Yayınlanma Tarihi: 06-12-2021

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar ve Buca Kaymakamı Sn. Mahmut Nedim Tuncer’in katılımlarıyla ‘Artıbiz’liler Akranlarıyla Öğreniyor ve Üretiyor’ etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte aynı zamanda; Üniversitemizin Eğitim Fakültesi’nde konumlandırdığı ve içerisinde Engelsiz Birimi, çocuk parkı, engelsiz yaşam alanlarının bulunduğu ve özel bireylerimizin istihdam edileceği ArtıBiz Kafe’nin resmi açılışı da gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz de özel çocuklarımızla birlikte kurabiyeler yaparak kendileriyle keyifli vakit geçirdiler. Özel çocuklarımız ile birebir ilgilenen ve bu anlamlı gün için emek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz.