Buca Kaymakamlığı Tarafından Düzenlenen ve Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın Katılım Gösterdiği İftar Yemeğinde Bir Araya Geldik

Yayınlanma Tarihi: 25-04-2022

Buca Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılım gösterdiği Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile İftar Buluşmasında Yüksekokulumuz öğrencileri iftar hazırlıklarında ve serviste destek oldular. Öğrencilerimize gösterdikleri özveri ve emekleri için teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar’a öğrencilerimize verdiği destek için bizler de yürekten teşekkür ediyoruz. Vatanımız ve bayrağımız için yaşamlarını yitiren şehitlerimizi ve canlarını hiçe sayan gazilerimizi asla unutmayacağız ve sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz.