#DEÜdeKelebekEtkisi etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Yayınlanma Tarihi: 30-11-2021

#DEÜdeKelebekEtkisi etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran ve çocuklarımıza desteklerini esirgemeyen Buca Kaymakamımız Sayın Mahmut Nedim Tuncer’e, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Nesim Tanğlay’a, Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilek Eser’e, Buca ÇODEM Müdürü Sayın Gülcan Yılıkyılmaz’a ve etkinliğimizin bütün aşamalarında bizlerin yanında olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nükhet Hotar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlediğimiz #DEÜdeKelebekEtkisi etkinliğimizde Buca Çocuk Destek Merkezi kız çocuklarımız ile bir araya geldik. Programımıza kız çocuklarımızın bu anlamlı gün için hazırladıkları gitar dinletileri, koro dinletileri ve halk dansları gösterileri ile başladık. Açılış programının ardından fuaye alanında kız çocuklarımızın kendi el emekleri olan eserleri sergilendi. Hepsine bu güzel hazırlıkları ve emekleri için teşekkür ederiz.

Günlerce #DEÜdeKelebekEtkisi etkinliğimiz için zaman ve emek harcayan, özverili çalışmalarıyla etkinliğin keyifli ve verimli geçmesini sağlayan öğrencilerimize kocaman bir teşekkür… Neden mi?
– 100 kişilik birbirinden lezzetli ikramlar hazırladılar,
– İkramların servis ve sunumunu gerçekleştirdiler,
– Kız çocuklarımızın pastacılık eğitimlerinde ve “kör tadım” aktivitelerinde kendileriyle birebir çalıştılar,
– Bütün bunları keyifle, gönülden, öğrenerek ve öğreterek yaptılar,
– Ve en önemlisi kız çocuklarımızın artık birer ablaları daha var.

#DEÜdeKelebekEtkisi etkinliğimizi gerçekleştirmemizi sağlayan, hem kız çocuklarımıza hem de öğrencilerimize öğreten üç değerli insan bizlerle birlikteydi. İki gün boyunca gönüllü öğrencilerimizle birlikte mutfağa kapanarak birbirinden lezzetli ikramların ortaya çıkmasını sağlayan Şef Suna Boztok’a; kız çocuklarımıza çok keyifli ve öğretici bir pastacılık eğitimi vererek Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına ilgilerini kabartan Şef Şeyma Andaş’a, “Güçleniyorum” temalı atölye çalışmasıyla kız çocuklarımızın karşılaştıkları zorlukların üstesinden gelmelerini sağlayacak bakış açısı ve yöntemleri kazandıran Doç. Dr. Yağmur Soylu’ya bizlere ve çocuklarımıza ayırdıkları zaman, göstermiş oldukları emek ve özverili çalışmaları için gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.