Panel: Türk Mutfağında Sıfır Atık, Sıfır Açlık

Yayınlanma Tarihi: 26-05-2022

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, DEÜ Turizm Fakültesi ve Yüksekokulumuz iş birliğinde 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında “Türk Mutfağında Sıfır Atık, Sıfır Açlık” başlıklı kapanış panelimizi gerçekleştirdik.

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat KARAÇANTA, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tanıtma Şube Müdürü Gülen KORK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali ÖZCAN, Yazar Süleyman DİLSİZ, Şef Hilal GÖKMEN ve Öğr. Gör. Görkem GİRGİN’e değerli konuşmaları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Türk Mutfağı Haftası boyunca gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde bizlere olan desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast