Uluslararası Genç Araştırmacı Öğrenci Kongresi

Yayınlanma Tarihi: 07-06-2022

Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Öğretim Elemanları, Uluslararası Genç Araştırmacı Öğrenci Kongresi’nin dördüncüsünü (https://iyrsc.mehmetakif.edu.tr/) 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde yüz yüze ve çevrimiçi seçenekleriyle gerçekleştirileceğini duyurmaktan ve sizleri bu bilimsel toplantıya davet etmekten onur duymaktayız.
.
Kongremizde; Sağlık Bilimleri, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Sosyal Bilimler, Spor Bilimleri ve Güzel Sanatlar temel alanlarında çeşitli konferans/paneller düzenlenecektir. Siz değerli öğrenci arkadaşlarımızda kendi alanlarınızda oluşturulacak olan oturumlarda sözel ya da poster bildirilerinizi yüz yüze ya da çevrimiçi olarak sunma imkanı bulabileceksiniz. IYRSC 2022’ye bu yıl ev sahipliği yapmaktan ve öğrenci odaklı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin paydaşlığında bu güzel ve anlamlı bilimsel etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk duymaktayız. Akademiye ilgi duyan siz öğrencilerimizi bir araya getirerek; mevcut durum ve gelişmelerin tartışılacağı; güncel bilgiler ile geleceğe dönük çözüm önerilerinin biz gençler tarafından ortaya konulmasını amaçladığımız kongremizde sizlerle buluşmak istiyoruz.
.
Kongremiz vesilesiyle sizleri “Dağlarından yağ, ovalarında bal akan” güzide şehrimiz Aydın’da Adnan Menderes Üniversitemizin Atatürk Kongre Merkezinde ağırlamaktan ve yapacağınız sunumlarınızı dinleyerek akademik heyecanınıza ortak olmaktan büyük mutluluk duyacağız. 4. Uluslararası Genç Araştırmacı Öğrenci Kongresine göstereceğiniz ilgiye ve desteklerinize şimdiden çok teşekkür ederiz. Kongremizde görüşmek ümidi ile sizlere esenlik ve sağlık dolu günler diliyoruz.
.Prof. Dr. Serdal ÖĞÜT
IYRSC 2022 Başkanı