DEÜ’de Kelebek Etkisi Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

“Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Buca Çocuk Destek Merkezinde konaklayan kız çocuklarımızı Yüksekokulumuzda ağırladık. Çocuklarımızın çeşitli sahne gösterileri sergilediği, resim ve el işi sergilerini açtığı, pastacılık eğitimi aldığı etkinlikler kapsamında onların mutluluklarına ortak olma şansı yakaladık.

Etkinliğimize katılım sağlayan Buca Kaymakamı Sn. Mahmut Nedim Tunçer, Buca İlçe birim amirleri, ÇODEM Müdürü Gülcan Yılıkyılmaz, Buca’daki çeşitli sosyal hizmet kurumlarının müdürleri, kız çocuklarımız ve değerli öğretmenleri ile böyle bir günde aramızda olarak mutluluğumuza mutluluk katan Buca yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinin değerli sakinlerine teşekkür ediyoruz.
Günün en büyük teşekkürü ise #DEÜdeKelebekEtkisi projesinin gerçekleştirilmesini sağlayan, çocuk destek merkezindeki kız çocuklarımıza ablalık yapan, onlarla düzenli olarak bir araya gelip gelişimlerine destek olan çok değerli öğrencilerimize;

Aybüke Boyansal
Buse Canlı
Büşra Samur
Eda Uğurlu
Esra İnce
İlayda Altuntaş
İpek Köprülü
İrem Civelek
Melike Bekçi
Rümeysa Kuru

Etkinlik fotoğraflarımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.