ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ( DEÜ Öğrenci Anketi) Eğitimde Kalite Ölçme ve Değerlendirme çalışmaları kapsamında yürütülen ve yine doldurulması gönüllülük esasına bağlı...
Bu sene üçüncüsünü "İncir" temasıyla düzenleyeceğimiz Topraktan Sofraya Uygarlık Yaratan Değerlerimiz Sempozyumu için çalışmalarımıza özverili bir şekilde devam ediyoruz.
Dokuz Eylül Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu “İncirli Lezzetler” Yemek Yarışması Katılım Koşulları Üzümlü lezzetleri ön plana çıkarmayı amaçlayan yarışma kapsamında...
Yüksekokulumuz ile Mimarlık Fakültesinin ortak çalışması ve Dokuz Eylül Üniversitesi Teknik Atölyeler üretimi mutfağımız geçtiğimiz günlerde Elbistan'a doğru yola çıkmıştı....
Sevgili öğrencilerimizin mezuniyet törenini büyük bir gurur ve mutlulukla gerçekleştirdik! Bütün mezunlarımızın başarılarının ömür boyu devam etmesini, yolları ve bahtlarının...
Teknofest İstanbul ISIF‘23 Buluş Fuarı Ödül Töreni’nde “Yenilebilir Özellik Kazandırılmış Gıda Atıklarından Glütensiz Ekmek Üretim Yöntemi” buluşu ile 🏅 altın...