15 – 22 Nisan Turizm Haftası Etkinliklerimiz

Yayınlanma Tarihi: 19-04-2024

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi iş birliği ile düzenlenen 15- 22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Dijitalleşme ve Sürdürülebilir Turizm konulu Panel gerçekleştirildi.

Etkinlik fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

15- 22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Bringing the Gap Between Sustainability and Technology in Tourism” isimli sempozyum başarıyla tamamlandı.

Etkinlik fotoğraflarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

5-22 Nisan Turizm Haftasında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Turizm Fakültesi iş birlikteliği ile planladığımız etkinliklerin sonuncusu olan “Turizmde İnsan Yapay Zekaya Karşı” konulu münazara gerçekleştirildi.

Münazaraya katılım gösteren Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm Fakültesi, Ege Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği öğrencilerine katılımları için teşekkür ederiz.

Turizm Haftası etkinliklerini düzenleyen kurula emeklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast