2022 – 2023 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Yayınlanma Tarihi: 01-06-2023

Sevgili öğrencilerimizin mezuniyet törenini büyük bir gurur ve mutlulukla gerçekleştirdik! Bütün mezunlarımızın başarılarının ömür boyu devam etmesini, yolları ve bahtlarının hep açık olmasını diliyoruz.
2022-2023 öğretim yılı mezunlarımız ile gerçekleştirdiğimiz mezuniyet törenimizde bizlere ve öğrencilerimize desteğini esirgemeyen Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Nükhet HOTAR’a, törenimize katılarak bizleri onurlandıran Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Esra BUKOVA GÜZEL’e, Genel Sekreter Yardımcısı Arzu ARAZ ÇAĞLAR, değerli akademik ve idari personelimize, katılımlarıyla hepimizin sevincine ortak olan mezunlarımızın değerli ailelerine ve törenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.