2023 – 2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

Yayınlanma Tarihi: 12-06-2024

Yüksekokulumuz 2023 – 2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ve mutlulukla gerçekleşti.

Yüksekokulumuzun Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Uluslararası Ticaret Bölümü mezunlarımızın kariyerlerine adım attığı bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Caner ÇAVDAR ve İİBF Dekan V. Sayın Prof. Dr. Özlem ÇAKIR hocalarımız ile değerli mezunlarımıza, değerli ailelerine, törenimize katılan öğretim üyelerimize ve konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Yüksekokulumuzu dereceyle bitiren öğrencilerimiz İlayda Altuntaş, Simge Çalışkan ve Yasemin Demir’i kutluyor; tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında mutluluk, sağlık ve başarılar diliyoruz.