“Sağlıklı Yaşam İçin El Ele – Çölyak Hastalığının Farkında Mısın?” İsimli Bilimsel Araştırma Projemiz

Yayınlanma Tarihi: 13-02-2024

#universitemDEU Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımları ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun ev sahipliğinde “Sağlıklı Yaşam İçin El Ele – Çölyak Hastalığının Farkında Mısın? isimli bilimsel araştırma projemiz kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin glütensiz ve sağlıklı reçetelerle hazırladığı yemeklerin tadımını gerçekleştirerek son halini verdiğimiz menülerin değerlendirmelerini yaptık.

Projemize öncülük eden Saygıdeğer Rektörümüze vermiş olduğu destekler ve yenilikçi fikirler için şükranlarımızı sunuyoruz.

Çalışmaları iş birliği içerisinde yürüttüğümüz proje paydaşlarımız Sağlık Hizmetleri MYO, Efes MYO, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın değerli öğretim elemanlarına ve mensuplarına, @9euiibf Dekan V. Prof.Dr.Özlem ÇAKIR Hocamıza, projemize katkı sağlayan çölyaklı öğrencilerimize ve projemizi toplum ile paylaşmamızı sağlayan basın temsilcilerine teşekkür ederiz.

Etkinlik fotoğraflarımıza erişmek için tıklayınız.