Malatya & Kahramanmaraş Elbistan | “Hepimiz Çocuktuk”

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak Malatya ve Kahramanmaraş Elbistan’daki DEU konteyner mutfaklarında “Hepimiz Çocuktuk” projesine destek olmak ve özel gereksinimli bireyler için gıda üretimi yapmak üzere 11 Haziran’da Yüksekokulumuzdan yola çıktık.

DEU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz Malatya Konteyner Kentteki ortak mutfakta hepimiz çocuktuk projesine destek vermeye devam ederek kurabiye süsleme etkinliğini gerçekleştirdiler.

DEU Uygulamalı Bilimler Yüksekokul ekibimiz Malatya Konteyner Kentteki minik arkadaşlarımızla cupkek süsleyerek depremzede çocuklarımıza ikram etti. Ayrıca İzmir’in sokak lezzetlerinden boyoz, gevrek ve tulum peynirini aromalı sütlerle birlikte çocuklarımıza ikram ettiler.

DEU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuzun gönüllü ekibi 15 Haziran Perşembe günü Elbistan, Kahramanmaraş’a geçerek minik arkadaşlarımıza cupkek ve muffin ikramında bulundular.

Yüksekokulumuzun gönüllü ekibi Elbistan, Kahramanmaraş’ta “Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında depremzede vatandaşlarımızın el emeği ürünlerini inceledi ve Elbistan Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine ikramda bulundular.

Elbistan, Kahramanmaraş’ta Yüksekokulumuzun gönüllü ekibi çeşitli ikramlarda bulundular.

Elbistan’da yoğun bir tempo ile çalışan Yüksekokulumuz gönüllü ekibi depremzede çocukların karne heyecanına ortak oldu, çocuklara özel ikramlarla onları ödüllendirdiler. Ekibimize çok teşekkür ediyoruz.