Topraktan Sofraya Uygarlık Yaratan Değerlerimiz “İncir” Sempozyumu


Topraktan Sofraya Uygarlık Yaratan Değerlerimiz Sempozyumu kapsamında ilk olarak İncirli Lezzetler Yemek Yarışmasını birbirinden lezzetli ve güzel sunumlu tabakların rekabeti ile tamamladık.

Jüri üyeliklerini #universitemDEU Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Esra Bukova Güzel, Head Chef Sn. Burak Yiğen (Özsüt Select), Sn. Eren Ölmezer ve Sn. Ekrem Ölmezer (Alaçatı Tatlıcısı İmren) ile sevgili mezunumuz Şef Doğukan Sulu’nun yaptığı yarışmanın sonuçları 25 Ekim Çarşamba günü düzenlenen Sempozyumda açıklandı. 🥇🥈🥉

Yarışmada tatlı ve güzel bir rekabetin yaşanmasını sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyoruz.

🥇 Nurcan Gülder – Kutsal Şelale
🥈 Elif Zehra Avcı – Priapos
🥉 Muhammed Çağrı Kaçmaz – İncir Beğendili Kuzu Sırt

Sempozyum kapsamındaki yemek yarışması fotoğraflarımıza buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

 

İncir temasıyla düzenlediğimiz Topraktan Sofraya Uygarlık Yaratan Değerlerimiz Sempozyumunun ilk oturumunda incirin tarihi ve tarımsal süreçlerine yönelik konuşmalar gerçekleştirildi.

Aktardıkları değerli bilgiler için Sn. Nedim Atilla, Sn. Dr. Pierre Raffard (çevrim içi), Sn Berrin Şahin ve Sn. Prof. Dr. Yılmaz Akgündüz’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlk oturuma ait fotoğraflarımıza buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

 

Sempozyumumuzun ikinci oturumunda incirin ticari süreçleri ve yenilikçi iş fikirleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.

Aktardıkları değerli bilgiler için Sn. Bilge Keykubat, Sn. Murat Yücebaş, Sn. Bilge Türk ve Sn. Prof. Dr. İlyas Sözen’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İkinci oturuma ait fotoğraflarımıza buraya tıklayarak erişebilirsiniz.


Font Boyutunu Değiştir
Kontrast